Yeni
Loading...

Bayramiç'te Kadınlar Günü Etkinlikleri




Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle CHP Kadınlar Kolu etkinlik düzenledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle CHP Bayramiç Kadınlar Kolu etkinlik düzenledi. Akbulut Meydanına gelen CHP Kadın Kolları, CHP ilçe yönetimi, belediye başkanı İsmail Sakin Tunçer ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu. CHP Bayramiç Kadın Kolları Başkanı Atatürk Anıtına çelenk sunumunda bulundu. Ardından saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasını takiben CHP kadın kolları başkanı Refiye Odabaşı günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Odabaşı, "Bir toplumun uygarlık yolunda, gösterdiği başarı ve ilerleme kadınlara verilen değer ona sunulan konum hak ve sorumluluklarla doğru orantılıdır.

Türk kadını asli görevi olan analık sorumluluğunu her zaman yerine getirmiş ve bu görevinden asla taviz vermemiştir" dedi. Belediye Başkanı İsmail Sakin Tunçer'de konuşmasında, "Yaşamın her alanında yer alan kadınlarımız varlıklarıyla bizleri onurlandıran, değerlerimizin yaşatılmasın da sergiledikleri özveri ve dayanışmayla her zaman başımızın tacıdır.

Türkiye Cumhuriyeti'nin teminatı olan kadınlarımıza karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek, Onlara karşı her zaman sevgi, saygı ve hoşgörü temel ilke edinmek sorunlarına çare üretmek görevlerimiz arasındadır" dedi. Akbulut Meydanındaki etkinliğin ardından CHP'li kadınlar ve Belediye Başkanı İsmail Sakin Tunçer, semt pazarında, işyerlerinde, Bayramiç Devlet Hastanesinde tedavi gören hasta ve hasta yakıları ile çalışan personele 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çiçek dağıttılar.




Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder