Yeni
Loading...

Bayramiçspor Kurban Derisi Toplayacak



İlçemizde faaliyet gösteren tek spor kulübü olan Yeşil Bayramiçspor, bu bayram kulübe gelir sağlamak amaçlı kurban derisi toplayacak.

Bayramiçsporlu yöneticiler kulübün ayakta kalabilmesi ve bünyesinde barındırdığı sporcuların eğitim hayatlarına az da olsa maddi destek sağlayabilmeleri için çalıştıklarını belirttiler.

Bayramiçspor yöneticisi Seçkin SOMALI; “İlçemizde sporu yaşatmak ve başarılı sporcular yetiştirmek için Bayramiçspor'un, tüm Bayramiçlilerin yardımına ihtiyacı var .Bu işler gönül işidir. Biz yöneticiler kapı kapı dolaşıp yardım topluyoruz. Biz Kurban Bayramında da kulübümüze destek amaçlı kurban derisi toplayacağız. Bayramiç'li vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olacağını umut ediyoruz.

Kurban derisini Bayramiçspor'a bağışlamak isteyen vatandaşlar mezbahaya ve Belediye yanında açacağımız kurban derisi toplama standına derilerini bırakabilirler. Kurban derilerini evinden alınmasını isteyen vatandaşlarımız da 0 536 356 5737 veya 0 533 139 2753 nolu telefonumdan beni ve yönetimdeki arkadaşımız Yılmaz SARISAKAL’ı 0535 3859377 nolu telefondan arayabilirler. Evlere giderek de kurban derisi toplayacağız. Tüm Bayramiçlilerin desteklerini bekliyoruz” dedi.


Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder