Yeni
Loading...

SÜPER AMATÖR LİGDE KURALAR ÇEKİLİYOR




Geçtiğimiz yıl 1. Amatör kümede şampiyon olarak süper amatör lige yükselen Bayramiçspor´un Salı günü çekilecek kura ile maç programı belli olacak. Ekim sonunda başlatılması planlanan maçlar öncesinde takımlarda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Bayramiçspor geçtiğimiz yıl ki kadrosunu korurken Kürşat, Hüseyin ve Hamza okul ve askerlik gibi sebeplerden dolayı takımdan ayrıldı. Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten kulüp yöneticisi

Yılmaz SARISAKAL; “ Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Geçtiğimiz yılki kadromuzu hemen hemen koruduk. Yapacağımız birkaç tranferlede sezona başlamak istiyoruz. Bu ligde öncelikli hedefimiz tabiki kalıcı olmak. Henüz rakiplerimizi görmedik. Sezon başladığında rakiplerimizide tanıdıkça hedefimiz bir üst lig tabiki olacaktır.

Fakat kısıtlı imkan ve olanaklarla Bayramiçspor´u ayakta tutmaya çalışıyoruz. Bütçemiz doğrultusunda hedeflerimizin yönleri tabiki değişecektir.
Kulüp gelirlerini artırmak ve sporson arayışımızda hala sürüyor. Umarım bu yıl Bayramiç´lilere iyi futbol seyrettirip, onları tribünlere çekebiliriz.” Dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder