Yeni
Loading...

Çaylar Belediye'den



İlçemiz Belediyesi tarafından 5 yıl önce düzenlenerek hizmete açılan Özgürlük Parkı’nda Ramazan Ayı nedeniyle vatandaşları sevindirecek bir uygulama başladı.

Belediye Başkanı İsmail Sakin Tuncer’in talimatıyla, iftardan sonra parka gelen vatandaşlara ücretsiz çay ve kahve servisi yapılmaya başlandı.

Akşam ezanının okunmasının ardından oruçlarını açarak iftarlarını yapan ve serinlemek için Özgürlük Parkı’nın yolunu tutan ailelere, Belediye Başkanı Tuncer büyük bir jest yaptı. Parkın bir köşesine kurulan çay makinesinde bir görevli tarafından çaylar demlenip bardaklara konuyor. Çay içmek isteyen vatandaşlar bu hizmetten self servis olarak faydalanıyor. Vatandaşlar istediği kadar çay içiyor, ancak tek bir kuruş dahi ödemiyor. Bu uygulama kapsamında görevli Tekin Kısa tarafından vatandaşlara her akşam 1000 civarında çay ve kahve servis ediliyor.

Bu hizmeti başlatan Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Sakin Tuncer, düzenlenen geleneksel iftar yemeklerinden farklı bir hizmet sunmak için uygulamayı başlattıklarını söyledi. Parkın vatandaşlar tarafından özellikle akşamları büyük ilgi gördüğünü belirten Başkan Tuncer, “Onca insan bu parka gelip oturarak serinliyor, sohbet ediyor, komşuluk ilişkilerini geliştiriyor.

Bu güzel ortama bizimde bir katkımız olsun istedik. Güzel akşam sohbetlerine ücretsiz çay ve kahve servisiyle katkı sunmaya başladık” dedi.

 Başkan Tuncer, uygulamanın vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılandığını ifade edip, ücretsiz çay servisinin Ramazandan sonra da devam edeceğini söyledi.

Kaynak : Bayramiç Doğuş Gazetesi 


Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder