Yeni
Loading...

METEM’ DEN MUHTEŞEM YILSONU GECESİ



ATL,AML, METEM‘Geleneksel kep töreni’ her şeyi ile muhteşemdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen okul Müdürü Mustafa TİMOÇİN yapmış olduğu konuşmada ;

‘Bu gün en mutlu günümüz, sevinin gençler, yorucu ve uzun bir maratonun sonunda mezun oluyorsunuz. Acısı tatlısıyla sizlerle doludolu dört yıl geçirdik,kimi zaman üzüldük kimi zaman sevindik. Sizinle ne kadar gurur duysak azdır,ama bu yıl iki evladımızı kaybettik, bu elim kazalar ; bizleri çok derinden üzmüşmüştür. Acımızı içimize gömdük. “Allah bir daha bizlere, bundan sonra olumsuz olaylar yaşatmasın. Sayın velilerimiz bu gün mezun olarak yetiştirdiğimiz geleceğin “Sanatkarları” öğrencilerimizle ne kadar gurur duysanız azdır. Onları öğretmen arkadaşlarım birer iğne oyası işler gibi işledik , MEZUN ederek sizlere teslim ediyoruz.Yolunuz açık olsun ,yüreğiniz sevgi dolsun,geleceğiniz umut olsun,sizleri seviyoruz,sizlerle gurur duyuyoruz”dedi

Bu konuşmalardan sonra Okul birincisi şeçilen Merve SİVRİOĞLU yaptığı konuşmada öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerine ve Okul müdürüne teşekkür ederek daima hatırlayacağını bu güzel günlerini unutmayacağını belirtti. Plaketin kütüğe çakımın ardından Okul Müdürü Mustafa TİMOÇİN Okul Birincisi seçilen Merve SİVRİOĞLU’nu kutlayarak, yapmış olduğu konuşmada Ben Merve’nin abisi Melih SİVRİOĞLU’nu Gelibolu Mehmet Akif Ersoy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde okuttum. Üniversiteye göndererek ‘Bilgisayar öğretmeni’ olmasını sağladım,şimdi sıra sende diyerek memnuniyetini belirtti. Birinci, ikinci ve üçüncülerinin plaketlerin vererek kendilerini kutladı.

Öğrenciler Bayrak ve Flama devir teslim töreninden sonra yemin etti. Mezun öğrencilertarafından,çoşkulu bir biçimde kepler havaya atıldı.

Gerçekten manzara çoskusu görülmeye değerdi. Adeta Bayramiç’te hayat durdu.Tüm Bayramiç METEM’de idi. Canlı müzik, folklör gösterisi ile öğrenciler veliler ve öğretmenler doyasıya gönüllerince eğlendiler.Gerçekten “METEM yaparsa; en mükemmelini yapar.” dedirtti. Emeği geçenleri kutluyoruz.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder