Yeni
Loading...

Eski Eşini Bıçakla Yaraladı



 Olay, Bayramiç İlçesi Güvemcik Mahallesi'nde dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Bir yıl önce N. E. ile evlenen ve evine gitmek üzere Atatürk Caddesi'ndeki işyerinden çıkıp yürümeye başlayan 32 yaşındaki Y. E., yolda 2 yıl önce boşandığı eski eşi N.Ç. ile karşılaştı. Eski eşler, baba N.Ç.'nin yanında kalan 5 ve 13 yaşındaki çocukları ile ilgili tartışmaya başladı. İddiaya göre Y. E., velayeti babalarında olan çocuklarını yanına alacağını söyledi. Buna öfkelenen baba N.Ç., yanındaki bıçağı çıkarıp Y. E.'yi bacak ve karnından olmak üzere 3 kez bıçaklayarak kaçtı.



UZAKLAŞTIRMASI VARMIŞ

Kanlar içinde yere yığılan Y. E., komşusu tarafından özel bir araçla Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Y. E. Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Y.E.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Eski eşini yaralayan N.Ç. ise bir süre sonra polise giderek teslim oldu. N.Ç.'nin, boşandığı eşine karşı uzaklaştırma kararı bulunduğu belirtildi. N.Ç.?nin işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Kaynak : Haberler.com
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder