Yeni
Loading...

Aydın Karasaç - Al Birini Vur Ötekine



Türkiye bir tezatlıklar ülkesi.Söylemler ile eylemler arasındaki tutarsızlık virüs gibi yayılmış durumda siyasi partiler arasında.
Barış ve Demokrasi Partisi diye bir parti var bu ülkede.Terörle beslenen,iç savaş kışkırtıcılığı yapan,Amerikan çıkarlarına hizmet eden, Kürt milliyetçisi bir parti.Barıştan anladıkları tek şey terör örgütüne karşı yapılan operasyonların durması.Demokrasi ise bebek katiline özgürlük ve bölücülük.Düşünüyor insan barış ve demokrasi bunun neresinde diye...
Adalet ve Kalkınma Partisi,namı diğer Ak Parti.Neresinden başlayalım tezatlıkları anlatmaya.
Bunların adalet dedikleri sahte belgeler,düzmece cdler,sabah saat 5 baskınlarıyla gözaltılar,6 yıldır suçunu bilmeden içerde yatan aydınlar ve kahraman komutanlar.
Madımak,Uğur Mumcu,Eşref Bitlis davalarında zaman aşımları,Gençliğe Hitabeyi okuyan üniversite öğrencilerinin yurttan atılması,Amerikan askerinin başına çuval geçiren Türkiye Gençlik Birliği üyesi vatansever gençlerin 16 yılla yargılanması.
Deniz fenerinin keriz fenerine dönüştürülmesi bunların adalet dedikleri.
Terörist başıyla pazarlık…
Yandaşa peşkeş,Öcalan’la hoşbeş, vatandaşa vur geç anlayacağınız.
Ak’ı gitmiş vahı kalmış bunların.
Kalkınma dedikleri milli servetlerin yok pahasına satılması,özelleştirme,yerli üretimin durması,dış borç,cari açık,sıcak para,sömürü.
Dünyanın en pahalı benzini bunların kalkınma dedikleri.
Tekel işçilerinin coplanması,Kazdağları’ndaki altın için üstünün satılması,ithal kurbanlık,mahsulleri para etmeyen köylü,yeni milyarderler,milyonlarca işsiz üniversite mezunu.
Oğlana gemicik çiftçiye ananı da al git.
Zengine hamdolsun garibana aşk olsun.
Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi var bu ülkede,yazık ki içinde halk olmayan…


Aydın Karasaç - GazeteBayramiç
aydinkarasac@mynet.com 
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder