Yeni
Loading...

Minarenin Külahı Uçtu



Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Kızıltepe köyünde, yatsı namazını kılan cemaat ölümden döndü. Şiddetli rüzgar sebebiyle bir minarenin külahı ve bazı evlerin çatıları uçtu. Eceabat ilçesinde ise yıldırım isabet eden bir kişi hayatını kaybetti.

Çanakkale ve çevresinde etkili olan şiddetli rüzgar, Ezine’ye bağlı Kızıltepe, Çınarköy ve Pazarköy'de hasara sebep oldu. Kızıltepe köyünde, camide cemaatin yatsı namazını kıldığı sırada minarenin külah kısmı şiddetli rüzgarın etkisiyle düştü. Olayda şans eseri yaralanan olmadı. Ezine Kaymakamı Cengiz Karabulut, “Caminin içine de düşebilirdi. Allah'tan öyle olmadı. Camiyle birlikte 4 ev ile bir ahırda hasar var. Pazarköy'de ise 4 adet küçükbaş hayvan telef oldu” dedi.

Kızıltepe köyü muhtarı Nazım Çelik ise, camide namaz kıldıkları sırada kuvvetli rüzgar çıktığını belirterek, “Namazı bitirdikten sonra çıktık. Minarenin külah kısmı uçmuş, evlerin çatıları uçmuş. Çok şükür can kaybımız yok” diye konuştu.

Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde ise yıldırım isabet eden bir çoban hayatını kaybetti. İlçeye bağlı Alçıtepe köyü İncirlik mevkiinde koyunlarını otlatırken yıldırım isabet eden Şener Gezmez (43) öldü. Gezmez’in cesedi, otopsi için Çanakkale'ye gönderildi.

İhlas Haber Ajansı
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder