Yeni
Loading...

Baklavayı Değiştirmeye Giderken Kazada Öldü



Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, Antep fıstıklı diye aldığı üç tepsi baklavanın Cevizli çıkması üzerine değiştirmek için yola çıkan 78 yaşındaki Sait Uyar yönetimindeki otomobil bir başka otomobille çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Uyar, tedavi gördüğü hastanede öldü. Diğer 4 yaralının tedavisi sürüyor.

 Kaza, Bayramiç İlçesi'ne 1 kilometre uzaklıktaki Daloba Köyü ile Örenli Köyü kavşağında geçen çarşamba günü meydana geldi. Örenli Köyü'nde yaşayan Sait Uyar, Kurban Bayramı'nda evine gelen misafirlere ikram etmek için Bayramiç İlçesi'ndeki bir tatlıcıdan üç tepsi Antep fıstıklı baklava siparişi verdi. Baklayı alan Uyar, Örenli Köyü'ndeki evine gitti. Tepsideki baklavaların Cevizli olduğunu gören Sait Uyar, değiştirmek için 22 HL 369 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Örenli Köyü ile Daloba Köyü kavşağında Uyar'ın otomobiliyle, 62 yaşındaki Mustafa Yöntem yönetimindeki 17 TP 109 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle iki otomobilde hasar oluşurken, Sait Uyar ve diğer otomobilin sürücüsü Mustafa Yöntem, 3 yaşındaki Tuana Yöntem, 29 yaşındaki Aygül Yöntem ile 51 yaşındaki Akife Yavuz yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Uyar, ilk müdahalenin ardından Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğum bakım ünitesine alınan Sait Uyar, dün yaşamını yitirdi. Acı haberi alan yakınları gözyaşlarına boğuldu. Tedavisi süren diğer 4 yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 Jandarmanın kazayla ilgili soruşturması sürüyor
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder