Yeni
Loading...

Photoshop ile Oyun Sitesi Tasarımı Yapmak

Photoshop ile oyun sitesi tasarımı hazırlama dersi resimli anlatımı..

1. 900 × 1050 olan yeni bir katman oluşturun. Eğer logo, banner, menü istediğiniz planlayın, içerik vb düzeni olacak.

2. Yeni bir katman oluşturun ve renk ile doldurun. Sağ tıklayarak katman ve bu renkler koymak Gradient Overlay, gidin:


3. Dikdörtgen aracı tut ve önce bu renkler koymak gibi bir eğim kaplama kullanarak, bu bayrağın şekil çizmek:



4. Sonraki Yuvarlak dikdörtgen aracı almak ve aşağıdaki gibi ince bir dikdörtgen çizin. Ctrl + t getirmek için, transform ctrl tuşunu basılı tutun ve her bir alt köşesine tıklayın ve içeri köşeler taşımak


Aşağıda renkleri kullanarak degrade koyun. Bevel & Emboss ve Dış Glow gidin ve aşağıda var ayarları koymak.




5.. Önceki yöntem yine yuvarlak dikdörtgen aracını seçin ve logosu için aşağıdaki gibi bir şekil oluşturmak kullanma. Options> Color Overlay harmanlayan gidin ve afiş üst aynı renk (# 050606) yapın



6. Etkisiz Hale Getirildi yazı ile adını Sonraki türü, sizden yazı alabilirsiniz burada . # A7ca3a: Oyunlar renk # ffffff & Online renk olun.



7. Arial yazı tipi kullanılarak 14 ebadında kalın MT beyaz düğmesi başlıkları yazmak Rounded. Sonraki dikdörtgen aracını seçin ve aşağıda degrade renkler kullanarak metnin arkasında bir menü çubuğu çizin. Karıştırma seçenekleri bir şev koymak ve aşağıdaki ayarları ile Emboss iken.




8. Çizgiler aracı alın ve her isim arasındaki renk # 414141 kullanarak bir çizgi çizin.



9. Sonraki size afiş için ister bir görüntü olsun, ben kullanıyorum bu bir. o bayrağı ile sığacak kadar kırpın.



10. Yazı tipi kullanılarak Arial> Düzenli> boyutu 12 Kullanıcı Adı ve Şifre> Sharp yazma. Başlıkları altında arkasında gradyan renkleri kullanarak dikdörtgenler oluşturmak. Ayrıca bir eğim oluşturmak ve aşağıdaki ayarları kullanarak kabartma, aşağıdaki gradyan renkleri kullanarak Yuvarlatılmış dikdörtgen aracını kullanarak bir düğme oluşturun.




11. Beyaz ve siyah renkler kullanarak aşağıdaki yazmadan önce aynı yazı tipi kullanma.



12. 1px siyah inme, ve # c4c4c4 için # efeeee ve arama çubuğunu geri gradyanı ile dikdörtgen aracı seçin. Go düğmesini için ben bu öğretici oluşturulan bir büyüteç kullanıyorum burada.



13. Şimdi bitmiş düzen üst, böyle bir şey olmalı:



14. Altındaki renk kullanarak sayfa oluşturma dikdörtgen aracını kullanarak, giriş bar köşelerinden aşağı gidiş var.



15. Beyaz aşağıdaki gibi 2 kutu, içerik ve kenar çubuğu için birini diğerine çizmek renk kullanma.



16. Logosunun altındaki yuvarlak köşeli dikdörtgen aracı ve aşağıdaki renk kullanarak gibi yeni bir şekil oluşturmak aynı yazı tipi kullanma. New Stuff adlandırın.



17. Bazı oyunlar ve kırpma görüntüleri de 177 × 114 piksel, Blending Options gidin ve renk # 000000 kullanarak bir 1px inme koymak olduğumuz için bazı resimler elde edin.


Bir önceki adımda yeni bir ince dikdörtgen oluşturmak ve altındaki renkleri kullanarak Editörün Seçtikleri isim gibi.



18. Sonraki kenar çubuğu doldurmak. Ben yazı tipi kullandım Arial> Bold> boyutu 15> başlıkları için Pürüzsüz ve altındaki renk kullanarak bir dikdörtgen bg yarattı. Ben yazı tipi Arial> Düzenli> boyutu 15> hiçbirinde yonunun başlıkları yazdım. Satırı aracı ile aşağıda renkleri kullanarak başlıkları arasındaki çizgiler oluşturun.


Yeni üyeler almak ve oyun karakteri örnekleri için istediğiniz ve aşağıdaki gibi bir kontur uygulamak için. Ben yazı tipi kullanılarak ettik Arial> Bold> boyutu 15> Kullanıcı adı ve düzgün bir Katılım ve tarih için bir Arial> Narrow Italic> boyutu 15> hiçbiri yazı kullanılır



19. Bir yazı, örneğin bir 'yeni şeyler' görüntü kopyalama ve yapıştırma, başlık için ben yazı tipi Arial> Bold> boyutu 15> düzgün ve ben Arial> Düzenli> boyutu 11> sorunsuz kullanmış olduğunuz normal metin için kullandım. Yuvarlatılmış dikdörtgen aracını alın ve aşağıdaki gradyan renkleri kullanarak bir düğme oluşturabilirsiniz. Son Başlıklar altında düğme kopyalayıp yapıştırın. Düğmesi 'Devamı' ama rengini beyaz yapmak için yazı başlığı olarak aynı kullanın.



20. Sonraki Arial> Düzenli> boyutu 12 renk ile> hiçbiri # 2f2f2f yazı tipi kullanılarak Online numarası ve Üyeler koymak



21. Son olarak yazı tipi kullanılarak menü ve telif hakkı ayrıntıları ile altbilgi doldurmak Arial> Düzenli> boyutu 12 renk beyaz> yok.



Final Sonucu


Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder