Yeni
Loading...

Kandil mesajları

Sitemizden Mevlid kandili, Regaip kandili, Miraç kandili, Berat Kandili ve Kadir Gecesi mesajlarını bulabilirsiniz. Kaç kandil var? kandil tarihleri ve kandiller ne zaman?

Mevlid Kandili mesajları;

1-Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Mevlüt kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.

2-Kalpler vardir, sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır, dostluğu paylaşmak için, Mübarek günler vardır, Beraberce kutlamak için. Kandiliniz mübarek olsun.

3-ALLAH'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, bir fakiri de an bu gece. Hayırlı Kandilller.

4-Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim, Kandiliniz mübarek olsun.

5-Mübarek Mevlid kandilinizi kutlar, herşeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Kandiliniz mübarek olsun.

6-Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, Mevlüt'den kandili iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardir. Kandiliniz mübarek olsun.


Regaip Kandili mesajları;

1-Regaip kandiliniz mübarek olsun, Kalpleriniz imanla dolsun!

2-Üç aylar olarak bilinen Recep, Şaban ve Ramazan ayları manevi yönden daha önemli ve hayırlıdır. Recep ayının ilk Cuma gecesi Regaip kandilidir. Yani bu gece ALLAH'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler binbir nurla doludur. Kandiliniz kutlu olsun...

3-Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainat'ın en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle. Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun...

4-Mübarek aylara selam olsun, Tüm müslüman kardeşlerimizin Regaip Kandili kutlu olsun.

5-Tüm Dualarınızın kabul olması dileğiyle, Hayırlı kandiller.

6-Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, bir okadar sevgi dolu nice kandillere.

7-Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı, anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.


Miraç kandili mesajları;

1-Bin damla serpilsin yüreğine bin tatlı mutluluk dolsun günlerine bin bir hayalin gerçekleri bulsun her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun.

2-Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, İnsanlar vardır dostluğu paylaşmak için Mubarek günler vardır Beraberce kutlamak için.

3-Kardeşliğin daimi olduğu sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği belki durgun belki yorgun yine de mutlu yine de sevgi dolu nice kandillere.

4-Geçmişin bugünle ışığın gölgeyle umudun gerçekle ışığın gölgeyle üzüntünün neşeyle öfkenin sevgiyle barıştığı nice kandillere

5-Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun Bu mübarek geceniz sevapla dolsun, Kandiliniz mübarek olsun.

6-Sema'nın kapılarının açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı bu günde duşen damlaların sizi ailece sırıl sıklam etmesi dileğiyle Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun.

7-Ellerin semaya dillerin duaya gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

8-Bir kandil gülü savur sevdiklerine size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin, Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun.


Berat kandili mesajları;

1-ALLAH'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Berat Kandiliniz kutlu olsun.

2-Bu gece kul'un yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun...

3-Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz nisan yağmur'u kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

4-Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. 

5-Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede, dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle, kandiliniz mübarek olsun.

6-Sema'nın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle kandilin mübarek olsun.


7-Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, kandilin mübarek olsun.


Kadir Gecesi mesajları;

1-Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu gece. Kadir gecen mübarek olsun.

2-Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, ALLAH'ın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her mümin'in armağanları hakettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun...

3-Bu gece bundan sonra peşpeşe gelecek bir dizi kandillerin; Miraç ve Beraat kandillerinin, on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayının ve Kadir Gecesi'nin de habercisidir. Bu sebepledir ki Regaip Kandili'nde manevî gücümüz artacak, kalplerimiz huzur bulacaktır. Hayırlı kandiller.

4-Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.

5-Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi! Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce ALLAH tüm dualarımızı kabul etsin.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder