Yeni
Loading...

BAYRAMİÇ'TE PKK OPERASYONU!


    Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Bayramiç’te düzenlenen operasyonda; PKK/KCK terör örgütü üyesi bir kişi yakalandı. Şahsın ikametgâhında yapılan aramada çok sayıda örgütsel doküman ile dijital materyal ele geçirildiği açıklandı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğüne email aracılığı ile bir şahsın ihbarda bulunduğu; mail de “Çanakkale’de ikamet eden M.C.C isimli şahsın Kandil’e PKK’lı teröristlerin yanına gidip geliyor. Orada örgüt yöneticileri ile görüşmeler yapıyor, Kandil’de teröristlerle çektirdiği fotoğrafları emniyet güçlerimizle paylaşmak istiyorum” şeklindeki ihbarda bulunması üzerine harekete geçildi.

KIRMIZI BÜLTENLE ARANAN ÖRGÜT ÜYELERİYLE GÖRÜŞMÜŞ!

Bahse konu ihbar ile ilgili yapılan çalışmalarda, yasadışı PKK/KCK terör örgütü faaliyetleri nedeniyle kırmızı bültenle aranan şahıslar ile ihbarda adı geçen M.C.C isimli şahsın kırsal alanda çekildiği anlaşılan, birden çok fotoğraf karelerinde, silahlı olarak birlikte yer aldıklarının tespit edilmesi üzerine, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İstihbarat ve TEM Şube Ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde gerçekleştirilen operasyon sonucu, M.C.C isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın ikametgahında yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyale el konuldu.



Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder