Yeni
Loading...

BAYRAMİÇ BELEDİYESİ,SEL İLE MÜCADELEDE SEFERBER OLDU


 

    Bayramiç’te meydana gelen kuvvetli rüzgar ve yağış nedeniyle gereken tedbirleri alan ve sahada büyük mücadele eden Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ve belediye personeli, halkın takdirini kazandı.
     Çanakkale’de etkili olan sağanak yağışlardan en çok etkilenen bölgelerin başında Bayramiç geldi. Bayramiç’te şiddetli yağışlar hayatı olumsuz etilerken,Belediye Başkanı Mert Uygun çizmesi ve yağmurluğu ile gece boyunca sokaklardaydı. Bayramiç Belediyesi tarafından, yaşanabilecek tüm olumsuzluklara karşı hazırlıklı olunabilmesi için tüm ekipler göreve çağrıldı.
     Çanakkale’nin Bayramiç ilçesin-de akşam saatlerinde başlayan yağmur hayatı olumsuz etkiledi.Yağışla birlikte sahaya inen Belediye Başkanı Mert Uygun, belediye ekiplerinin cadde ve sokaklar yaptığı çalışmalara katkı sağladı.
    Meteorolojinin günler öncesi yap tığı uyarıları dikkate alan Bayramiç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sabahın erken saatlerinde adeta teyakkuza geçti. Sabahın ilk ışıklarıyla tıkanması olası drenaj kanallarını temizleyen ekipler su taşmalarının önüne geçmek için hummalı bir çalışmaya girdi. Özellikle taşkınların yaşanacağı düşünülen Batak, Keklicek ve Tabaklar derelerinde önlemler alındı.
      Yaşanabilecek olası sıkıntılara karşı Belediye’de adeta seferberlik ilan edildi. Tüm birimler harekete geçirilirken,Fen İşleri, Zabıta, Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı toplam52 personel ve 11 araç sabaha kadar devam eden çalışmaları aralıksız sürdürdü.
   Yağışta zarar gören ev ve işyerlerini de ziyaret eden Başkan Uygun, vatandaşlara geçmiş olsun dilekle-rinde bulundu. Hasar tespit çalışmalarının ardından oluşan zararların Belediye tarafından karşılanacağının müjdesini veren Başkan Uygun, “Gerçekten bizim için zorlu bir geceydi. Günler öncesinden aldığımız önlemler sayesinde çok şükür ciddi sıkıntılar yaşamadık.Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden çalışmalar da canını dişine katan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.


Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder