Yeni
Loading...

Bayramiç Futsal Turnuvasının şampiyonu Sayan Kundura



Bayramiç ilçesinde, Ak Parti Gençlik Kolları'nca düzenlenen futsal turnuvasında birinciliği, Sayan Kundura takımı kazandı.

Bayramiç Spor Salonu'nda, 30 takımın katılımıyla organize edilen turnuva, Sayan Kundura ile Diyanetspor takımları arasında oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi.

Ak Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, maç öncesi yaptığı konuşmada, partisinin Gençlik Kolları tarafından düzenlenen turnuvanın ilgi görmesinin, partilerinin gençlere yaklaşımından kaynaklandığını söyledi.

"Güzel bir etkinlik. Gençlik Kolları Başkanımız Gökhan Demirsöz'ü kutluyorum" diyen Kaşdemir, turnuvaya ilginin, futbolun yanı sıra Ak Parti'nin gençliğe verdiği önemin bir göstergesi olduğunu bildirdi.

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş de turnuvaya yoğun ilgi olduğunu söylediklerinde inanamadığını dile getirerek, "Bu ilgi, partimizin gençliğe verdiği önemin bir göstergesidir. Emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Daha sonra yapılan maçta, Diyanetspor'u 4-1 yenerek birinci olan Sayan Kundura takımına kupası, Kaşdemir ve Daniş tarafından verildi. Dereceye giren diğer takımlara da birer çeyrek altın hediye edildi.

Maçı, Bayramiç Kaymakamı Osman Yenidoğan, Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Muzaffer Kutlu, Bayramiç İlçe Başkanı Sadettin Arslan, Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nüammer Uslu, partililer ve sporseverler izledi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder